Marathon man

ThrowbackSBF - 4

Als sportman, is een van de leukste dingen om aan een evenement mee te doen, het krijgen van een medaille.

Je ziet het als de bewijs voor iets waar je lang voor hebt getraind, maakt je trots en laat je goed voelen als je uiteindelijk de eindstreep haalt. Tenminste, dat is de betekenis die medailles voor mij hebben. Ze zijn een deel van mijn studio en maken deel uit van de inrichting. Ik ben trots op al mijn medailles.

Op deze foto zie je de medaille van de NYM die ik in 2010 gekregen heb. Ik weet niet meer wat mijn eindtijd was. Hoewel, voor mij, is tijd altijd een belangrijk punt geweest, het is nooit echt de reden waarom ik mee deed aan een evenement. De ervaring en de ‘challenge’ dat ging (en nog steeds ga) ik voor!

Ik heb zeker een stuk of 17 NY marathons gelopen en het blijft nog steeds een marathon dat, als ik kan, graag elk jaar aan mee doe. Elke NY marathon heeft voor mij een mooie verhaal. Misschien ga ik ooit een boek schrijven over mijn ervaringen als NYM man!

_MG_8183.jpg
_DSC6358.JPG
Soda Bodyfit

Soda Bodyfit is the renown personal training studio of personal trainer and coach, Radmilo Soda. We opened our doors in 2010 and are proud to say that we were the first studio to offer and bring personal training to Amsterdam and in a way to the whole of the Netherlands. We make people happier and fitter and are proud of it!

https://www.sodabodyfit.nl
Volgende
Volgende

Laten zien, bijstaan, kijken, corrigeren en laten doen