Moms boek

 

Radmilo boek

 

RTL BLVD Joolz X Soda Bodyfit : zwanger en fit

Joolz, Do en Soda BodyfitVrijdag 13 september 2013

Bij Soda Bodyfit wordt er niet alleen hard getraind er wordt ook veel gespard over zaken die ons aan het hart gaan. Emile Kuenen creatief directeur van Joolz traint al jaren bij Soda Bodyfit. Zo ontstond er in de Soda Bodyfit sportstudio een samenwerking met het kinderwagenmerk rondom de start van leven: de zwangerschap.

Joolz wil met haar producten en ideeën bijdragen aan een positieve, gezonde en betekenisvolle kindertijd, van zwangerschap tot aan de kleuterschool. Bij Soda Bodyfit proberen we zoveel mogelijk mensen helpen met het creëren van een gezonde lifestyle. Als vrouw verandert je lijf als je zwanger wordt en je leven op het moment dat je mama wordt. Hoe pas je dan je lifestyle daar op aan?

 

Soda Bodyfit gaf workshops aan zwangere vrouwen tijdens de Joolz Positive Design Studio in het Westerpark. Daarnaast zijn er videoclips gemaakt waar Radmilo Soda oefeningen voor zwangere vrouwen deelt, zodat zij thuis kunnen werken aan een gezonde en fitte lifestyle tijdens en na hun zwangerschap. Om deze aan te kondigen hebben Radmilo Soda, Do en een aantal zwangere vrouwen de oefeningen gedemonstreerd, zoals te zien in RTL Boulevard. Zodra de video's online te bekijken zijn hoor je het hier.

 

Wij maken gebruik van cookies op onze site. Lees HIER meer over hoe wij ze gebruiken. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Ok