Moms boek

 

Radmilo boek

 

Emotionele terugkomdag Obese 1

terugkomdagObeseZaterdag 8 december 2012
Na twee mooie intensieve jaren vol ups en downs neemt het Obese team tijdens een emotionele laatste terugkomdag afscheid van de deelnemers van seizoen 1. Zes mensen met levensbedreigende obesitas begonnen aan een intens traject dat hun leven en gewicht drastisch veranderde. Gedurende een jaar volgde het programma de deelnemers in het grote gevecht tegen de kilo's. Na de uitzendingen van Obese was de strijd echter nog niet gestreden.Op zaterdag 8 december 2012 komen de kandidaten van het eerste seizoen en het Obese team nog een dag met elkaar bij Soda Bodyfit. Nog één keer samen trainen. De afgelopen jaren zijn zij intensief begeleid en hebben zij advies gekregen hoe om te gaan met de verleidingen en uitdagingen die het leven biedt.

Vertrouwen
Hoofdtrainer Radmilo Soda blikt na de laatste training tijdens een emotionele avond met hen terug op twee bevlogen jaren. De impact die het programma op iedereen had, de hoogtepunten, de dieptepunten, de handvatten die de deelnemers kregen. Het zijn de aanknopingspunten om altijd naar terug te grijpen, ook als het even mis gaat. De kandidaten gaan met gemixte gevoelens door de dag heen. Het is fijn weer samen te zijn, maar ook spannend om vanaf nu zonder ondersteuning verder te gaan. Terwijl cateraar Food Fantasies een gezond, licht en trendy menu serveert, praten ze over hun deelname aan het programma. Voor iedereen blijkt het de ervaring van hun leven te zijn. Radmilo verzekert de kandidaten ervan dat ze klaar zijn om op eigen benen verder te gaan, stuk voor stuk kunnen ze op zichzelf vertrouwen. Natuurlijk komen er uitdagingen op hun pad, maar de afgelopen twee jaar hebben ze geleerd om daar mee om te gaan.

Nieuw seizoen

In 2012 zijn zes nieuwe kandidaten samen met Radmilo, Wendy van Dijk en het Obese team hun strijd tegen de kilo's aangegaan. Zondag 3 februari 2013 start RTL met de eerste uitzending van het tweede seizoen Obese.

Wij maken gebruik van cookies op onze site. Lees HIER meer over hoe wij ze gebruiken. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Ok